Tuňákový steak na bílém víně s chřestem a paprikou

Ingredience


Chřest zelený 20 ks
Máslo čerstvé 4 polévková lžíce
Paprika červená 0.333333 ks
Paprika zelená 0.333333 ks
Paprika žlutá 0.333333 ks
Pepř černý mletý 0.25 kávová lžička
Sůl 0.5 kávová lžička
Tuňák obecný 600 g
Víno bílé 65 ml
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Připravíme 4 kusy pečicího papíru o velikosti cca 30 x 40 cm a doprostřed každého položíme jeden rybí steak. Posypeme solí, pepřem a pokapeme máslem. Na maso rozložíme chřest, na tenké nudličky nakrájené papriky a přelijeme vínem.
  2. Zabalíme do papíru a okraje zahrneme. Naskládáme na plech a v troubě předehřáté na 215°C pečeme 15 - 20 minut. Hotové rozbalíme a ihned podáváme.