Tuňákový steak na bílém víně s chřestem a paprikou
Ingredience
Chřest zelený |
20 ks |
Máslo čerstvé |
4 polévková lžíce |
Paprika červená |
0.333333 ks |
Paprika zelená |
0.333333 ks |
Paprika žlutá |
0.333333 ks |
Pepř černý mletý |
0.25 kávová lžička |
Sůl |
0.5 kávová lžička |
Tuňák obecný |
600 g |
Víno bílé |
65 ml |
-
Doba přípravy: 20 min
-
Doba vaření: 20 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Připravíme 4 kusy pečicího papíru o velikosti cca 30 x 40 cm a doprostřed každého položíme jeden rybí steak. Posypeme solí, pepřem a pokapeme máslem. Na maso rozložíme chřest, na tenké nudličky nakrájené papriky a přelijeme vínem.
- Zabalíme do papíru a okraje zahrneme. Naskládáme na plech a v troubě předehřáté na 215°C pečeme 15 - 20 minut. Hotové rozbalíme a ihned podáváme.