Smažené kotrče s česnekem

Ingredience


Česnek 2 stroužek
Chléb konzumní 4 krajíc
Cibule 1 ks
Kotrč kadeřavý 450 g
Mouka pšeničná hladká T 650 2 polévková lžíce
Olej rostlinný 2 polévková lžíce
Sůl 0.5 kávová lžička
Vejce slepičí 3 ks
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Kotrče omyjeme, nakrájíme na kousky, vsypeme do mísy a osolíme. Po 5 minutách přisypeme hladkou mouku a znovu promícháme.
  2. Ve velké pánvi na oleji zpěníme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme česnek rozetřený se solí, rozložíme vrstvu hub a smažíme dozlatova.
  3. K měkkým houbám přilijeme rozšlehaná vejce a usmažíme omeletu. Nakrájíme na porce a podáváme na krajících chleba nebo na topinkách.