Dip z tvarohu a rukoly

Dip z tvarohu a rukoly - obrázek

Ingredience


Česnek 1 stroužek
Citronová kůra 1 kávová lžička
Citronová šťáva 1 kávová lžička
Med včelí 1 polévková lžíce
Minerální voda perlivá 4 polévková lžíce
Pepř bílý 1 špetka
Rajčata 200 g
Rukola 2 polévková lžíce
Sůl 1 špetka
Tvaroh měkký - nízkotučný 250 g
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Nejdříve omyjeme rajčata a rukolu, osušíme, rukolu nasekáme na jemno, rajčata nakrájíme na malé kousky. Česnek prolisujeme.
  2. V míse důkladně promícháme tvaroh a vodu, poté přidáme sůl, pepř, citrónovou šťávu a kůru, med, prolisovaný česnek, vše promícháme, nakonec přidáme připravená rajčata s rukolou.
  3. Směs přendáme do misek a ihned servírujeme.