Dip z tvarohu a rukoly
Ingredience
Česnek |
1 stroužek |
Citronová kůra |
1 kávová lžička |
Citronová šťáva |
1 kávová lžička |
Med včelí |
1 polévková lžíce |
Minerální voda perlivá |
4 polévková lžíce |
Pepř bílý |
1 špetka |
Rajčata |
200 g |
Rukola |
2 polévková lžíce |
Sůl |
1 špetka |
Tvaroh měkký - nízkotučný |
250 g |




-
Doba přípravy: 15 min
-
Doba vaření: 0 min
-
Počet porcí: 3 porce
- Nejdříve omyjeme rajčata a rukolu, osušíme, rukolu nasekáme na jemno, rajčata nakrájíme na malé kousky. Česnek prolisujeme.
- V míse důkladně promícháme tvaroh a vodu, poté přidáme sůl, pepř, citrónovou šťávu a kůru, med, prolisovaný česnek, vše promícháme, nakonec přidáme připravená rajčata s rukolou.
- Směs přendáme do misek a ihned servírujeme.