Filé zapečené s bylinkovým máslem
Ingredience
Citronová šťáva |
1 polévková lžíce |
Filé z aljašské tresky |
600 g |
Kopr sušený |
0.5 kávová lžička |
Máslo čerstvé |
2 polévková lžíce |
Pepř černý mletý |
1 špetka |
Petržel - nať |
2 polévková lžíce |
Sůl |
0.5 kávová lžička |
-
Doba přípravy: 20 min
-
Doba vaření: 10 min
-
Počet porcí: 4 porce
- V misce utřeme máslo s nasekanou petrželkou a sušeným koprem. Směs osolíme a ochutíme citronovou šťávou.
- Omyté a osušené porce filé osolíme, opepříme, urovnáme do zapékací mísy a pokapeme připraveným bylinkovým máslem.
- Pokrm zapékáme v silně vyhřáté troubě 8-10 minut.
- Můžeme podávat s vařenými bramborami a dušenou zeleninou.