Filé zapečené s bylinkovým máslem

Ingredience


Citronová šťáva 1 polévková lžíce
Filé z aljašské tresky 600 g
Kopr sušený 0.5 kávová lžička
Máslo čerstvé 2 polévková lžíce
Pepř černý mletý 1 špetka
Petržel - nať 2 polévková lžíce
Sůl 0.5 kávová lžička
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. V misce utřeme máslo s nasekanou petrželkou a sušeným koprem. Směs osolíme a ochutíme citronovou šťávou.
  2. Omyté a osušené porce filé osolíme, opepříme, urovnáme do zapékací mísy a pokapeme připraveným bylinkovým máslem.
  3. Pokrm zapékáme v silně vyhřáté troubě 8-10 minut.
  4. Můžeme podávat s vařenými bramborami a dušenou zeleninou.