Steaky z mečouna a koriandrovým máslem

Ingredience


Filé z mečouna 750 g
Koriandr čerstvý 1 polévková lžíce
Máslo čerstvé 130 g
Okurky 200 g
Olej rostlinný 1 polévková lžíce
Paprika zelená 100 g
Sýr Eidam cihla 30% 1 polévková lžíce
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Vytvoříme koriandrové máslo z másla, koriandru a eidamu - vše smícháme, uděláme váleček, dáme ztuhnout.
  2. Rozpálíme gril, steaky z mečouna potřeme olejem a grilujeme přibližně 3 minuty ze všech stran. Na plátky pokrájenou papriku a okurku zakapeme olejem, opečeme z každé strany přibližně 3 minuty. Steaky se zeleninou dáme na talíře a ozdobíme koriandrovým máslem.