Steaky z mečouna a koriandrovým máslem
Ingredience
Filé z mečouna |
750 g |
Koriandr čerstvý |
1 polévková lžíce |
Máslo čerstvé |
130 g |
Okurky |
200 g |
Olej rostlinný |
1 polévková lžíce |
Paprika zelená |
100 g |
Sýr Eidam cihla 30% |
1 polévková lžíce |
-
Doba přípravy: 5 min
-
Doba vaření: 10 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Vytvoříme koriandrové máslo z másla, koriandru a eidamu - vše smícháme, uděláme váleček, dáme ztuhnout.
- Rozpálíme gril, steaky z mečouna potřeme olejem a grilujeme přibližně 3 minuty ze všech stran. Na plátky pokrájenou papriku a okurku zakapeme olejem, opečeme z každé strany přibližně 3 minuty. Steaky se zeleninou dáme na talíře a ozdobíme koriandrovým máslem.