Rajčata s křenovou náplní
Ingredience
Citronová šťáva |
0.5 polévková lžíce |
Cukr krupice |
0.25 polévková lžíce |
Jablka |
2 ks |
Křen |
1 polévková lžíce |
Ořechy vlašské |
60 g |
Pažitka |
1 polévková lžíce |
Rajčata |
600 g |
Sůl |
2 špetka |
-
Doba přípravy: 15 min
-
Doba vaření: 0 min
-
Počet porcí: 5 porcí
- Rajčata opláchneme, odkrojíme horní část, vydlabeme vnitřky. Jablka oloupeme, vykrojíme jádřince, nastrouháme nahrubo a zakapeme citronovou šťávou. Vlašské ořechy nasekáme nadrobno, pažitku nakrájíme také nadrobno, očištěný křen strouháme na jemno.
- V míse promícháme jablka s křenem, ořechy, solí a cukrem.
- Rajčata plníme náplní a sypeme pažitkou.