Pangasius na česneku
Ingredience
Česnek |
1 stroužek |
Citronová šťáva |
2 polévková lžíce |
Koriandr čerstvý |
1 špetka |
Máslo čerstvé |
3 polévková lžíce |
Mouka pšeničná hladká T 650 |
0.5 polévková lžíce |
Olej stolní |
1 polévková lžíce |
Pangasius - filety |
4 ks |
Pepř cayenský |
1 špetka |
Sůl |
1 špetka |
-
Doba přípravy: 15 min
-
Doba vaření: 15 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Rybu osolíme a z obou stran opečeme na rozpáleném oleji. Maso vyjmeme a do výpeku přidáme máslo, za stálého míchání přisypeme mouku a orestujeme.
- V misce rozetřeme prolisovaný česnek s pepřem a koriandrem, přidáme citronovou šťávu a promícháme. Směs přilijeme do pánve a prohřejeme.
- Hotové ryby potřeme omáčkou a podáváme.