Pangasius na česneku

Ingredience


Česnek 1 stroužek
Citronová šťáva 2 polévková lžíce
Koriandr čerstvý 1 špetka
Máslo čerstvé 3 polévková lžíce
Mouka pšeničná hladká T 650 0.5 polévková lžíce
Olej stolní 1 polévková lžíce
Pangasius - filety 4 ks
Pepř cayenský 1 špetka
Sůl 1 špetka
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Rybu osolíme a z obou stran opečeme na rozpáleném oleji. Maso vyjmeme a do výpeku přidáme máslo, za stálého míchání přisypeme mouku a orestujeme.
  2. V misce rozetřeme prolisovaný česnek s pepřem a koriandrem, přidáme citronovou šťávu a promícháme. Směs přilijeme do pánve a prohřejeme.
  3. Hotové ryby potřeme omáčkou a podáváme.