Na cibulce kachňátko
Ingredience
Cibule |
2 ks |
Kachna divoká |
1 ks |
Olej rostlinný |
2 polévková lžíce |
Omáčka Hoisin |
1 polévková lžíce |
Omáčka sójová |
1 polévková lžíce |
Pepř černý mletý |
1 kávová lžička |
Sůl |
1 kávová lžička |
Víno rýžové čínské |
2 polévková lžíce |
Vývar drůbeží |
300 ml |
-
Doba přípravy: 20 min
-
Doba vaření: 15 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Rozpálíme ve woku olej, osmahneme pokrájenou cibulku, a potom ji shrneme ke kraji pánve. Přidáme nakrájené vykostěné kachňátko na plátky a osmahneme do světlehněda.
- Přilijeme víno, cibuli přimícháme k masu, přidáme sójovou omáčku, vývar a omáčku hoisin. Necháme lehce vyvařit. Osolíme a opepříme.
- Ihned podáváme.