Na cibulce kachňátko

Ingredience


Cibule 2 ks
Kachna divoká 1 ks
Olej rostlinný 2 polévková lžíce
Omáčka Hoisin 1 polévková lžíce
Omáčka sójová 1 polévková lžíce
Pepř černý mletý 1 kávová lžička
Sůl 1 kávová lžička
Víno rýžové čínské 2 polévková lžíce
Vývar drůbeží 300 ml
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Rozpálíme ve woku olej, osmahneme pokrájenou cibulku, a potom ji shrneme ke kraji pánve. Přidáme nakrájené vykostěné kachňátko na plátky a osmahneme do světlehněda.
  2. Přilijeme víno, cibuli přimícháme k masu, přidáme sójovou omáčku, vývar a omáčku hoisin. Necháme lehce vyvařit. Osolíme a opepříme.
  3. Ihned podáváme.