Se zázvorovou omáčkou hovězí maso
Ingredience
Cukr třtinový |
1 kávová lžička |
Hovězí libové |
450 g |
Ocet vinný červený |
1 polévková lžíce |
Olej rostlinný |
2 polévková lžíce |
Omáčka sójová |
2 polévková lžíce |
Pepř černý mletý |
1 kávová lžička |
Rajčata |
2 ks |
Sůl |
1 kávová lžička |
Zázvor mletý |
3 kávová lžička |
-
Doba přípravy: 15 min
-
Doba vaření: 5 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Na plátky nakrájíme hovězí maso. Ve woku rozpálíme olej, přidáme maso a zázvor a 1 minutu smažíme.
- Slijeme přebytečný olej a vložíme rozkrájená rajčata, přidáme vinný ocet, cukr a sójovou omáčku. Povaříme, osolíme, opepříme a ihned podáváme.