Se zelenými paprikami vepřové maso

Ingredience


Česnek 1 stroužek
Ocet vinný 1 kávová lžička
Olej rostlinný 2 polévková lžíce
Omáčka Hoisin 1 polévková lžíce
Paprika zelená 2 ks
Pepř černý mletý 1 kávová lžička
Solamyl 1 kávová lžička
Sůl 1 kávová lžička
Vepřová plec 450 g
Voda pitná 1 kávová lžička
Vývar drůbeží 2 polévková lžíce
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Na plátky nakrájíme vepřové maso, a poté ještě na nudličky. Rozehřejeme ve woku olej, přidáme rozetřený česnek, nudličky a nakrájené papriky zbavené semínek. Promícháme a 1 minutu smažíme. Občas pánví zatřeseme.
  2. Vmícháme vývar, omáčku hoisin, ocet, sůl, pepř a necháme vařit 3 minuty. Přidáme kašičku ze solamylu a vody a vaříme za stálého míchání, dokud omáčka nezhoustne.
  3. Ihned podáváme.