Satay
Ingredience
Arašídová pomazánka |
100 ml |
Česnek |
1 stroužek |
Cibule |
1 ks |
Kečup |
2 polévková lžíce |
Kmín celý |
1 špetka |
Koriandr čerstvý |
1 špetka |
Med včelí |
3 polévková lžíce |
Pepř černý mletý |
1 špetka |
Sůl |
1 špetka |
Zázvor mletý |
1 špetka |
-
Doba přípravy: 10 min
-
Doba vaření: 20 min
-
Počet porcí: 2 porce
- Na mírném ohni osmahneme cibulku a přidáme všechny ingredience kromě česneku a medu. Po cca 5 minutách přidáme nadrcený česnek s medem a vaříme dále na mírném ohni cca 10 minut. Vychladlou omáčku můžeme zakonzervovat na týden ve vzduchotěsné nádobě.