Houby s jablečným přelivem

Ingredience


Bazalka 1 kávová lžička
Česnek 3 stroužek
Hořčice Dijonská 2 kávová lžička
Houby čerstvé 350 g
Ocet vinný 60 ml
Olej olivový extra panenský 60 ml
Pažitka 1 kávová lžička
Pepř černý mletý 1 kávová lžička
Petržel kudrnka 1 kávová lžička
Šťáva jablečná 100% 40 ml
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Ve vhodné nádobě našleháme vidličkou olej, neslazenou jablečnou šťávu, ocet, hořčici, lisovaný česnek, posekanou pažitku, bazalku, petrželku, mletý pepř. Takto připravenou směs důkladně vmícháme houbové směsky, kterou jsme nakrájeli na silnější plátky. Překryjeme alobalem a vložíme na cca 2 hodiny do chladničky.