Houby s jablečným přelivem
Ingredience
Bazalka |
1 kávová lžička |
Česnek |
3 stroužek |
Hořčice Dijonská |
2 kávová lžička |
Houby čerstvé |
350 g |
Ocet vinný |
60 ml |
Olej olivový extra panenský |
60 ml |
Pažitka |
1 kávová lžička |
Pepř černý mletý |
1 kávová lžička |
Petržel kudrnka |
1 kávová lžička |
Šťáva jablečná 100% |
40 ml |
-
Doba přípravy: 90 min
-
Doba vaření: 0 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Ve vhodné nádobě našleháme vidličkou olej, neslazenou jablečnou šťávu, ocet, hořčici, lisovaný česnek, posekanou pažitku, bazalku, petrželku, mletý pepř. Takto připravenou směs důkladně vmícháme houbové směsky, kterou jsme nakrájeli na silnější plátky. Překryjeme alobalem a vložíme na cca 2 hodiny do chladničky.