Hovězí maso na pivě

Hovězí maso na pivě - obrázek

Ingredience


Česnek 2 stroužek
Cibule 250 g
Feferony 2 ks
Hovězí kližka 500 g
Kečup 300 g
Olej stolní 3 polévková lžíce
Omáčka sójová 1 polévková lžíce
Paprika mletá sladká 1 polévková lžíce
Pepř černý mletý 1 špetka
Pivo světlé 10% 3,9% obj. 500 ml
Sůl 1 špetka
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Nakrájíme na kostky maso, na oleji orestujeme, přidáme nakrájenou cibuli a rozdrcený česnek. Osmahneme, zalijeme 0.25l piva, přidáme půl lahve kečupu, feferonky, mletou papriku, sójovou omáčku a osolíme a opepříme. Dusíme do změkknutí masa.
  2. Vyjmeme feferonky, přidáme zbytek kečupu a podle hustoty dolijeme pivem.