Mleté hovězí maso v listovém těstě

Ingredience


Hovězí maso mleté 500 g
Kečup 150 g
Koření Italia 2 kávová lžička
Koření Mleté maso 1 kávová lžička
Listové těsto 200 g
Sezam - semena 1 polévková lžíce
Strouhanka 250 g
Vejce slepičí 1 ks
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. V misce vymícháme mleté hovězí maso se strouhankou, italskými bylinkami a masovým kořením.
  2. Listové těsto rozválíme na plát. Navlhčenýma rukama z masové směsi vytvarujeme dlouhé válečky a položíme na plát listového těsta, který stočíme do rolády, okraj potřeme vejcem a přitiskneme. Roládu rozkrojíme na 4 kusy.
  3. Na plech položíme pečící papír a na něj rozložíme roládky, které potřeme rozšlehaným vejcem, zasypeme sezamovými semínky a v troubě vyhřáté na 220°C pečeme dozlatova 15-20 minut.
  4. Upečené roládky si namáčíme do kečupu.