Hovězí maso v pita chlebu

Hovězí maso v pita chlebu - obrázek

Ingredience


Barbecue omáčka 4 kávová lžička
Chléb Pita 4 plátek
Hovězí svíčková 500 g
Koření na steaky 1 polévková lžíce
Mrkev kořen 1 ks
Okurka salátová 1 ks
řepkový olej 80 ml
Salát hlávkový 250 g
Sýr Eidam cihla 30% 125 g
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Hovězí svíčkovou nakrájíme na tenké nudličky a obalíme v hladké mouce smíchané s kořením na steaky.
  2. Polovinu řepkového nebo slunečnicového oleje rozpálíme v pánvi na středním plameni, přidáme polovinu nakrájeného hovězího masa a opékáme 3-4 minuty z obou stran. Stejně postupujeme se zbylým olejem a masem.
  3. Na rozkrojené pita chleby naskládáme strouhanou mrkev, plátky okurek bez jadérek, strouhaný sýr, nakrájený zelený salát, nudličky hovězího masa, zakapeme barbecue omáčkou a přiklopíme.