Hovězí maso v pita chlebu
Ingredience
Barbecue omáčka |
4 kávová lžička |
Chléb Pita |
4 plátek |
Hovězí svíčková |
500 g |
Koření na steaky |
1 polévková lžíce |
Mrkev kořen |
1 ks |
Okurka salátová |
1 ks |
řepkový olej |
80 ml |
Salát hlávkový |
250 g |
Sýr Eidam cihla 30% |
125 g |
-
Doba přípravy: 10 min
-
Doba vaření: 8 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Hovězí svíčkovou nakrájíme na tenké nudličky a obalíme v hladké mouce smíchané s kořením na steaky.
- Polovinu řepkového nebo slunečnicového oleje rozpálíme v pánvi na středním plameni, přidáme polovinu nakrájeného hovězího masa a opékáme 3-4 minuty z obou stran. Stejně postupujeme se zbylým olejem a masem.
- Na rozkrojené pita chleby naskládáme strouhanou mrkev, plátky okurek bez jadérek, strouhaný sýr, nakrájený zelený salát, nudličky hovězího masa, zakapeme barbecue omáčkou a přiklopíme.