Žampionová věž
Ingredience
Brambory vařené |
2 ks |
Kuřecí prsa |
300 g |
Majolka |
400 g |
Petržel - nať |
1 hrst |
Sýr Eidam cihla 40% |
300 g |
Vejce slepičí |
2 ks |
Žampiony - sterilované |
400 g |
-
Doba přípravy: 30 min
-
Doba vaření: 15 min
-
Počet porcí: 4 porce
- V míse položíme žampiony kloboučky dolů.
- Orestujeme na teflonové pánvi na kousky nakrájené maso a začneme vrstvit, každou vrstvu posolíme a potřeme majonézou. Na žampiony dáme maso, posypeme nastrouhaným sýrem a další vrsta je z uvařených a nastrouhaných vajec. Poté vařené strouhané brambory.
- Směs stlačíme a dáme na 2 hodiny do lednice, poté vyklopíme.