Ančovičky s vejci a parmazánem
Ingredience
Ančovičky konzervované |
250 g |
Kapary sterilované |
1 polévková lžíce |
Rajčata Cherry |
5 ks |
Salát hlávkový |
1 ks |
Sůl |
1 kávová lžička |
Sýr Parmezán |
60 g |
Vejce slepičí |
3 ks |
Voda pitná |
1 l |
-
Doba přípravy: 15 min
-
Doba vaření: 10 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Vejce uvaříme na tvrdo, rozkrájíme podélně na čtvrtky, osolíme a poklademe na talíř, který jsme před tím vyložili natrhanými listy salátu. Přidáme přepůlená cherry rajčátka, půlky ančoviček a posypeme kapary. Navrch salátu naloupeme Parmazán (použijeme škrabku na brambory) a podáváme.