Rybí filé se sýrovou omáčkou
Ingredience
Bazalka |
4 g |
Česnek |
1 stroužek |
Filé rybí |
300 g |
Hořčice |
20 g |
Kari koření |
3 g |
Kmín drcený |
4 g |
Olej olivový |
10 g |
Pepř černý mletý |
2 g |
Sůl |
5 g |
Sýr Cottage |
150 g |
Voda pitná |
1 dl |
Žampiony čerstvé |
60 g |
-
Doba přípravy: 20 min
-
Doba vaření: 20 min
-
Počet porcí: 2 porce
- Porce filé posypeme drceným kmínem, žampiony nakrájíme na plátky, oloupanou cibuli nadrobno, bazalku posekáme na jemno, česnek prolisujeme.
- V pánvi rozpálíme trochu oleje, přisypeme cibuli, žampiony, orestujeme. Vložíme porce filé a osmahneme z obou stran.
- Sýr Cottage dobře rozetřeme s hořčicí, přidáme česnek, bazalku, kari koření, naředíme trochou vody, omáčku přilijeme do pánve, provaříme, podle chuti osolíme, opepříme a zvolna dusíme do měkka.