Pangasius zapečený se zeleninou

Ingredience


Bazalka 4 g
Česnek 2 stroužek
Kmín drcený 3 g
Olej olivový 10 g
Pangasius - filety 240 g
Paprika mletá sladká 5 g
Pažitka 4 g
Pepř černý mletý 2 g
Sůl 6 g
Voda pitná 2 dl
Zeleninová směs francouzská - mražená 250 g
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Porce pangasia osolíme, opepříme, potřeme prolisovaným česnekem. Pekáček vymastíme olejem, vložíme do něj porce ryby, zasypeme lehce rozmraženou zeleninovou směsí, okořeníme kmínem, mletou paprikou, pažitkou, bazalkou, vložíme do vyhřáté trouby a zapékáme přibližně půl hodiny. Podle potřeby podléváme vodou.
  2. Filety rozdělíme na talíře a doplníme zeleninou z pekáčku.