Pangasius zapečený se zeleninou
Ingredience
Bazalka |
4 g |
Česnek |
2 stroužek |
Kmín drcený |
3 g |
Olej olivový |
10 g |
Pangasius - filety |
240 g |
Paprika mletá sladká |
5 g |
Pažitka |
4 g |
Pepř černý mletý |
2 g |
Sůl |
6 g |
Voda pitná |
2 dl |
Zeleninová směs francouzská - mražená |
250 g |
-
Doba přípravy: 10 min
-
Doba vaření: 30 min
-
Počet porcí: 2 porce
- Porce pangasia osolíme, opepříme, potřeme prolisovaným česnekem. Pekáček vymastíme olejem, vložíme do něj porce ryby, zasypeme lehce rozmraženou zeleninovou směsí, okořeníme kmínem, mletou paprikou, pažitkou, bazalkou, vložíme do vyhřáté trouby a zapékáme přibližně půl hodiny. Podle potřeby podléváme vodou.
- Filety rozdělíme na talíře a doplníme zeleninou z pekáčku.