Pangasius zapečený se špenátem
Ingredience
Česnek |
2 stroužek |
Flora light |
7 g |
Pangasius - filety |
240 g |
Pepř černý mletý |
3 g |
Špenátový protlak mražený |
140 g |
Sůl |
6 g |
Šunka drůbeží |
50 g |
Sýr Eidam cihla 30% |
50 g |
-
Doba přípravy: 15 min
-
Doba vaření: 30 min
-
Počet porcí: 2 porce
- Filety z pangasia osolíme, opepříme, potřeme prolisovaným česnekem. Sýr nastrouháme, drůbeží šunku nakrájíme na nudličky, špenát necháme trochu rozmrazit.
- Pekáček vymažeme Florou, vložíme do něj porce ryby, posypeme sýrem, šunkou, navrch dáme špenát. Zakryjeme a vložíme do vyhřáté trouby. Zapékáme čtvrt hodiny, pekáček odkryjeme a dopečeme.