Pangasius zapečený se špenátem

Ingredience


Česnek 2 stroužek
Flora light 7 g
Pangasius - filety 240 g
Pepř černý mletý 3 g
Špenátový protlak mražený 140 g
Sůl 6 g
Šunka drůbeží 50 g
Sýr Eidam cihla 30% 50 g
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Filety z pangasia osolíme, opepříme, potřeme prolisovaným česnekem. Sýr nastrouháme, drůbeží šunku nakrájíme na nudličky, špenát necháme trochu rozmrazit.
  2. Pekáček vymažeme Florou, vložíme do něj porce ryby, posypeme sýrem, šunkou, navrch dáme špenát. Zakryjeme a vložíme do vyhřáté trouby. Zapékáme čtvrt hodiny, pekáček odkryjeme a dopečeme.