Pangasius pečený s dušenou zeleninou
Ingredience
Česnek |
2 stroužek |
Flora light |
5 g |
Kmín drcený |
2 g |
Kuskus |
80 g |
Olej olivový extra panenský |
3 ml |
Pangasius - filety |
240 g |
Pepř černý mletý |
2 g |
Podravka |
4 g |
Sůl |
6 g |
Zeleninová směs francouzská - mražená |
200 g |
-
Doba přípravy: 15 min
-
Doba vaření: 35 min
-
Počet porcí: 2 porce
- Filety pangasia osolíme, opepříme, okmínujeme a potřeme prolisovaným česnekem. Pekáček vymažeme Florou, vložíme rybu, dáme do vyhřáté trouby a pečeme 20 minut.
- Do rendlíku mezitím vložíme mraženou zeleninu, osolíme, podlijeme trochou vody a podusíme 15 minut do měkka. Kuskus nasypeme do misky, přidáme Podravku, pár kapek oleje, zalijeme 300 ml vroucí vody, necháme nabobtnat.
- Upečenou rybu upravíme na talířen doplníme kuskusem a dušenou zeleninou.