Pangasius pečený s dušenou zeleninou

Ingredience


Česnek 2 stroužek
Flora light 5 g
Kmín drcený 2 g
Kuskus 80 g
Olej olivový extra panenský 3 ml
Pangasius - filety 240 g
Pepř černý mletý 2 g
Podravka 4 g
Sůl 6 g
Zeleninová směs francouzská - mražená 200 g
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Filety pangasia osolíme, opepříme, okmínujeme a potřeme prolisovaným česnekem. Pekáček vymažeme Florou, vložíme rybu, dáme do vyhřáté trouby a pečeme 20 minut.
  2. Do rendlíku mezitím vložíme mraženou zeleninu, osolíme, podlijeme trochou vody a podusíme 15 minut do měkka. Kuskus nasypeme do misky, přidáme Podravku, pár kapek oleje, zalijeme 300 ml vroucí vody, necháme nabobtnat.
  3. Upečenou rybu upravíme na talířen doplníme kuskusem a dušenou zeleninou.