Kuřecí játra na bazalce

Ingredience


Bazalka 10 g
Játra kuřecí 200 g
Máslo čerstvé 10 g
Omáčka sójová 30 ml
Pepř černý mletý 2 g
Podravka 3 g
Sůl 5 g
Voda pitná 2 dl
Zeleninová směs francouzská - mražená 250 g
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. V pánvi rozehřejeme máslo, přidáme játra, orestujeme. Přisypeme bazalku, podlijeme troškou vody a játra zvolna dusíme přibližně 5 minut. Nakonec podle chuti osolíme a opepříme.
  2. Zároveň na vedlejším hořáku do kastrůlku nasypeme mraženou zeleninu, podlijeme troškou vody, ochutíme Podravkou, zakápneme sojovou omáčkou a dusíme doměkka.
  3. Játra na bazalce rozdělíme na talíře a doplníme dušenou zeleninou.