Salát z cibulové nati se sýrem a vejci

Ingredience


Česnek 3 stroužek
Cibule - nať 80 g
Cukr krupice 1 kávová lžička
Majonéza 100 g
Sůl 0.25 kávová lžička
Sýr Čedar 500 g
Vejce slepičí 6 ks
Voda pitná 800 ml
Zakysaná smetana 100 ml
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme a nakrájíme na kostičky, sýr nastrouháme nahrubo. Cibulovou nať opláchneme, pokrájím na nudličky, česnek utřeme se solí. Zálivku připravíme smícháním majonézy se smetanou, cukrem a utřeným česnekem.
  2. V míse promícháme vejce se sýrem, přelijeme zálivkou a posypeme cibulovou natí. Před podáváním necháme salát vychladit.