Kebab z tresky a krevet

Ingredience


Česnek 2 stroužek
Citronová šťáva 20 ml
Citrony 1 ks
Krevety tygří - loupané 400 g
Olej olivový 40 ml
Pepř černý mletý 3 g
Rozmarýn čerstvý 50 g
Rukola 100 g
Sůl 8 g
Treska aljašská 400 g
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Větvičky rozmarýnu otrháme, konce seřízneme do špičky. Na větvičky napícháme střídavě kousky tresky a krevety, vložíme do mísy a zalijeme marinádou. Tu smícháme z oleje, prolisovaného česneku, citronové šťávy, soli a pepře. Necháme hodinu marinovat. Uleželé kebaby rozložíme na gril a za pravidelného otáčení grilujeme 6 minut. Podáváme s plátky citronu na listech rukoly.