Králičí kýta na česneku
Ingredience
Česnek |
4 stroužek |
Cibule |
80 g |
Flora light |
15 g |
Králičí maso |
240 g |
Pepř černý mletý |
2 g |
Sůl |
8 g |
-
Doba přípravy: 15 min
-
Doba vaření: 30 min
-
Počet porcí: 2 porce
- Králičí maso osolíme, opepříme, cibuli oloupeme, nakrájíme na plátky a rozebereme na kroužky, česnek očistíme a rozkrájíme na tenké plátečky.
- Pekáček vymažeme Florou, na dno nasypeme polovinu cibule, na ni položíme porce králíka, zasypeme druhou polovinou cibule a plátky česneku. Pekáček zakryjeme, vložíme do trouby, pečeme přibližně 20 minut. Pekáček odkryjeme a dopečeme.
- Porce upravíme na talíře, doplníme pečenou cibulí s česnekem a ihned podáváme.