Králičí kýta na česneku

Ingredience


Česnek 4 stroužek
Cibule 80 g
Flora light 15 g
Králičí maso 240 g
Pepř černý mletý 2 g
Sůl 8 g
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Králičí maso osolíme, opepříme, cibuli oloupeme, nakrájíme na plátky a rozebereme na kroužky, česnek očistíme a rozkrájíme na tenké plátečky.
  2. Pekáček vymažeme Florou, na dno nasypeme polovinu cibule, na ni položíme porce králíka, zasypeme druhou polovinou cibule a plátky česneku. Pekáček zakryjeme, vložíme do trouby, pečeme přibližně 20 minut. Pekáček odkryjeme a dopečeme.
  3. Porce upravíme na talíře, doplníme pečenou cibulí s česnekem a ihned podáváme.