Vepřové maso dušené s hořčicí
Ingredience
Cibule |
60 g |
Hořčice gurmánská |
20 g |
Olej olivový |
10 g |
Pepř černý mletý |
2 g |
Sůl |
5 g |
Tymián sušený |
2 g |
Vepřová kýta |
200 g |
-
Doba přípravy: 10 min
-
Doba vaření: 15 min
-
Počet porcí: 2 porce
- Vepřovou kýtu nakrájíme na kostky, cibuli nadrobno. V kastrůlku rozehřejeme olej, přisypeme cibuli, zpěníme, přidáme kostky masa, osolíme, opepříme, orestujeme, podlijeme vodou, přimícháme pikantní hořčici a podusíme. Chvíli před koncem dušení posypeme tymiánem a dodusíme.
- Pokrm rozdělíme na talíře a podáváme.