Kotlety s volským okem

Ingredience


Kečup ostrý 1 polévková lžíce
Olej olivový extra panenský 1 polévková lžíce
Pepř černý mletý 1 špetka
Sůl 0.5 kávová lžička
Vejce slepičí 2 ks
Vepřové kotlety 200 g
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Kotlety umyjeme, rozkrojíme na dvě porce, osolíme, opepříme, naklepeme, položíme je na skleněnou misku a pokapeme olejem. Misku vložíme do mikrovlnné trouby, a maso dusíme 2 minuty, poté kotlety obrátíme na druhou stranu, na každou rozklepneme celé vejce, jež uprostřed propíchneme, misku vrátíme zpátky do mikrovlnné trouby a opět dusíme 2 minuty.
  2. Hotové kotlety vyjmeme z trouby a servírujeme na mělké talíře.