Plzeňská vejce
Ingredience
Česnek |
1 stroužek |
Majonéza |
2 polévková lžíce |
Petržel - nať |
1 kávová lžička |
Protlak rajčatový |
1 kávová lžička |
Rajčata |
2 ks |
Rak říční |
120 g |
Sůl |
1 špetka |
Vejce slepičí |
4 ks |
Worcester (worcesterská omáčka) |
1 kávová lžička |
-
Doba přípravy: 0 min
-
Doba vaření: 0 min
-
Počet porcí: 1 porce
- Vejce uvaříme, zchladíme a podélně rozřízneme, žloutky vyndáme, prolisujeme, smícháme s nakrájeným račím masem, rajčaty na drobno a promícháme, okořeníme worcestrem, solí, prolisovaným česnekem a majonézou.
- Směsí naplníme vejce a polijeme zředěnou majonézou smíchanou s rajským protlakem.
- Zdobíme petrželkou.