Plzeňská vejce

Ingredience


Česnek 1 stroužek
Majonéza 2 polévková lžíce
Petržel - nať 1 kávová lžička
Protlak rajčatový 1 kávová lžička
Rajčata 2 ks
Rak říční 120 g
Sůl 1 špetka
Vejce slepičí 4 ks
Worcester (worcesterská omáčka) 1 kávová lžička
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Vejce uvaříme, zchladíme a podélně rozřízneme, žloutky vyndáme, prolisujeme, smícháme s nakrájeným račím masem, rajčaty na drobno a promícháme, okořeníme worcestrem, solí, prolisovaným česnekem a majonézou.
  2. Směsí naplníme vejce a polijeme zředěnou majonézou smíchanou s rajským protlakem.
  3. Zdobíme petrželkou.