Salsa z jablek
Ingredience
Cibule |
1 ks |
Citronová šťáva |
0.5 kávová lžička |
Jablka |
2 ks |
Mandle |
50 g |
Ocet ze šampaňského - Balsamic |
2 polévková lžíce |
Pepř černý mletý |
1 špetka |
Rozmarýn čerstvý |
2 kávová lžička |
Sůl |
1 špetka |
-
Doba přípravy: 10 min
-
Doba vaření: 0 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Jablka omyjeme, rozpůlíme, odstraníme jádřince, nakrájíme na kostičky a pokapeme citrónovou šťávou. Cibuli oloupeme a nasekáme. K jablkům přidáme nasucho opražené plátky mandlí, cibuli, šampaňský ocet, nasekaný rozmarýn a citrónovou šťávu. Dochutíme solí a pepřem.