Grilovaný rostbíf s ořechovým dipem

Ingredience


Hovězí svíčková 800 g
Olej olivový 30 ml
Pepř černý mletý 5 g
Rukola 200 g
Sůl 8 g
Tymián čerstvý 30 g
Česnek 1 stroužek
Kapary 20 g
Okurky nakládané 30 g
Olej olivový extra panenský 1.2 dl
Ořechy vlašské 50 g
Pepř černý mletý 3 g
Petržel - nať 40 g
Sůl 4 g
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Hovězí rostbíf naklepeme, potřeme olejem, nasolíme, opepříme, posypeme tymiánem a grilujeme 8 minut z každé strany. Potom zabalíme do alobalu a necháme 10 minut odpočinout.
  2. Do mixéru vložíme ořechy, nakládané okurky, prolisovaný česnek, kapary, petrželovou nať, sůl, pepř a olej a vše rozmixujeme dohladka.
  3. Maso vybalíme z alobalu, nakrájíme na slabé plátky a rozložíme na talíře. Ozdobíme listy rukoly a přelijeme ořechovým dipem.