Jednohubky s kiwi

Ingredience


Celer řapíkatý 150 g
Hroznové víno 200 g
Kiwi 4 ks
Okurka salátová 1 ks
Sůl 2 špetka
Hellmann's Majonéza originál 2 polévková lžíce
Kaviár 2 polévková lžíce
Sýr smetanový tavený 45% 100 g
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Do misky dáme tavený sýr, majonézu a směs vyšleháme. Nakonec zašleháme červený kaviár.
  2. Omytou salátovou okurku nakrájíme zoubkovým nožem na kolečka o síle asi 1 cm. Kiwi oloupeme a nakrájíme na kolečka. Řapíkatý celer omyjeme a nakrájíme na dílky asi 2 cm dlouhé. Kuličky omytého hroznového vína rozpůlíme.
  3. Nakrájenou okurku osolíme, každé kolečko obložíme plátkem kiwi, řapíkatým celerem a polovinou hroznového vína. Vše propíchneme párátkem a ozdobíme kaviárovou pěnou.