Ananasová buchta
Ingredience
Cukr moučkový |
164 g |
Cukr vanilka |
1 ks |
Kompot ananasový |
1 balení |
Máslo pomazánkové |
2 balení |
Mléko polotučné |
0.5 l |
Mouka polohrubá |
170 g |
Mouka pšeničná hladká T 650 |
135 g |
Ořechy vlašské |
110 g |
Pudinkový prášek - vanilkový |
1 ks |
Soda jedlá |
2 kávová lžička |
Vejce slepičí |
1 ks |
-
Doba přípravy: 40 min
-
Doba vaření: 0 min
-
Počet porcí: 5 porcí
- Kompot i se šťávou rozmixujeme, smícháme s ostatními surovinami dohladka a na vymazaném plechu těsto upečeme ve středně vyhřáté troubě.
- Uvaříme z mléka a pudinkového prášku pudink. Do zchladkého pudinku vmícháme pomazánkové máslo, krém rozprostřeme na upečený korpus a posypeme ořechy.