Ananasová buchta

Ingredience


Cukr moučkový 164 g
Cukr vanilka 1 ks
Kompot ananasový 1 balení
Máslo pomazánkové 2 balení
Mléko polotučné 0.5 l
Mouka polohrubá 170 g
Mouka pšeničná hladká T 650 135 g
Ořechy vlašské 110 g
Pudinkový prášek - vanilkový 1 ks
Soda jedlá 2 kávová lžička
Vejce slepičí 1 ks
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Kompot i se šťávou rozmixujeme, smícháme s ostatními surovinami dohladka a na vymazaném plechu těsto upečeme ve středně vyhřáté troubě.
  2. Uvaříme z mléka a pudinkového prášku pudink. Do zchladkého pudinku vmícháme pomazánkové máslo, krém rozprostřeme na upečený korpus a posypeme ořechy.