Slepičí nudlovka

Ingredience


Celer bulvový 0.15 ks
Mrkev kořen 2 ks
Nudle vaječné 1 hrst
Pepř černý mletý 1 špetka
Petržel kořen 2 ks
Petržel - nať 1 špetka
Špenát listový čerstvý 1 hrst
Sůl 1 špetka
Vývar slepičí 1.5 l
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Očistíme a nastrouháme celer, mrkev a petržel.
  2. Zeleninu dáme do přecezeného vývaru a přivedeme k varu.
  3. Špenátové listy propláchneme, na malé nudličky pokrájíme a vložíme do polévky.
  4. Vaříme 7 minut, poté přidáme vlasové nudle a pět minut povaříme.
  5. Osolíme, opepříme a podáváme.