Králičí stehna na bůčku
Ingredience
Cibule |
5 ks |
Kmín celý |
2 kávová lžička |
Králičí stehna |
4 ks |
Králík hřbet |
2 ks |
Máslo čerstvé |
150 g |
Olej rostlinný |
4 polévková lžíce |
Pepř černý mletý |
2 kávová lžička |
Sůl |
2 kávová lžička |
Vepřový bok |
400 g |
-
Doba přípravy: 10 min
-
Doba vaření: 50 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Osolíme a opepříme vepřový bůček a králičí stehna. Okmínujeme a dáme do pekáče s máslem, nasekanou cibulí a trochou vody. Pečeme v předehřáté troubě na 175 stupňů doměkka.
- Králičí hřbety vykostíme, opečeme v pánvi na oleji a všechny druhy masa podáváme teplé.