Domácí chléb s parmezánem

Ingredience


Bazalka sušená 1 kávová lžička
Česnek sušený 1 kávová lžička
Cukr krupice 1 kávová lžička
Droždí sušené 2 kávová lžička
Mouka pšeničná hladká T 650 500 g
Oregano sušené 1 kávová lžička
Petržel - nať 1 kávová lžička
Sůl 1.5 kávová lžička
Sýr Parmezán 40 g
Voda pitná 375 ml
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Mouku, sůl, cukr, vodu, bazalku, oregano, petrželku, česnek a droždí dáme do domácí pekárny a nastavíme na Základní program.
  2. Před dokončením hnětení přisypeme sýr a necháme program dojít do konce.
  3. Po upečení si vychutnáme vynikající domácí chléb s parmezánem.