Domácí chléb s parmezánem
Ingredience
Bazalka sušená |
1 kávová lžička |
Česnek sušený |
1 kávová lžička |
Cukr krupice |
1 kávová lžička |
Droždí sušené |
2 kávová lžička |
Mouka pšeničná hladká T 650 |
500 g |
Oregano sušené |
1 kávová lžička |
Petržel - nať |
1 kávová lžička |
Sůl |
1.5 kávová lžička |
Sýr Parmezán |
40 g |
Voda pitná |
375 ml |
-
Doba přípravy: 5 min
-
Doba vaření: 120 min
-
Počet porcí: 6 porcí
- Mouku, sůl, cukr, vodu, bazalku, oregano, petrželku, česnek a droždí dáme do domácí pekárny a nastavíme na Základní program.
- Před dokončením hnětení přisypeme sýr a necháme program dojít do konce.
- Po upečení si vychutnáme vynikající domácí chléb s parmezánem.