Omáčka ravigote
Ingredience
Cibule |
1 ks |
Hořčice Dijonská |
1 kávová lžička |
Kapary |
2 kávová lžička |
Okurky nakládané |
2 ks |
Olej olivový |
4 polévková lžíce |
Pažitka |
1 kávová lžička |
Pepř černý mletý |
0.5 kávová lžička |
Petržel - nať |
1 kávová lžička |
Sůl |
0.5 kávová lžička |
Vejce slepičí |
1 ks |
-
Doba přípravy: 15 min
-
Doba vaření: 0 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Do misky dáme uvařené vejce natvrdo, které jsme oloupali a nasekali nadrobno, nakrájené kyselé okurky, nakrájenou cibuli, nasekané kapary, hořčici, nasekanou petržel, pažitku, sůl, pepř a vše zamícháme. Pomalu přiléváme olej, až směs zhoustne.
- Necháme vychladit a podáváme.