Ražniči v alobalu

Ingredience


Chléb výběrový 4 krajíc
Cibule 2 ks
Olej rostlinný 2 polévková lžíce
Pepř černý mletý 1 špetka
Rajčata 4 ks
Sůl 1 kávová lžička
Sýr Eidam cihla 40% 100 g
Vepřová kýta 600 g
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Omyté maso nakrájíme na kousky a mírně naklepeme. Sýr a oloupanou cibuli nakrájíme na plátky, omytá rajčata nakrájíme na dílky.
  2. Na jehly střídavě napichujeme maso, sýr, cibuli a rajčata. Osolíme, opepříme a potřeme olejem.
  3. Jehly položíme na alobal potřený olejem, zabalíme a pečeme v dobře vyhřáté troubě asi 30 minut.
  4. Potom alobal mírně rozevřeme a ražniči dopékáme ještě 10 minut.
  5. Podáváme s čerstvým chlebem.