Ražniči v alobalu
Ingredience
Chléb výběrový |
4 krajíc |
Cibule |
2 ks |
Olej rostlinný |
2 polévková lžíce |
Pepř černý mletý |
1 špetka |
Rajčata |
4 ks |
Sůl |
1 kávová lžička |
Sýr Eidam cihla 40% |
100 g |
Vepřová kýta |
600 g |
-
Doba přípravy: 20 min
-
Doba vaření: 40 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Omyté maso nakrájíme na kousky a mírně naklepeme. Sýr a oloupanou cibuli nakrájíme na plátky, omytá rajčata nakrájíme na dílky.
- Na jehly střídavě napichujeme maso, sýr, cibuli a rajčata. Osolíme, opepříme a potřeme olejem.
- Jehly položíme na alobal potřený olejem, zabalíme a pečeme v dobře vyhřáté troubě asi 30 minut.
- Potom alobal mírně rozevřeme a ražniči dopékáme ještě 10 minut.
- Podáváme s čerstvým chlebem.