Vepřový bok na jehle

Ingredience


Chléb výběrový 4 krajíc
Cibule 3 ks
Hořčice plnotučná 4 kávová lžička
Olej rostlinný 1 polévková lžíce
Pepř černý mletý 1 špetka
Špekáčky 2 ks
Sůl 1 kávová lžička
Vepřový bok 500 g
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Omytý a osušený vepřový bůček nakrájíme na plátky a lehce naklepeme. Špekáčky a oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka.
  2. Na jehly střídavě napichujeme plátky bůčku, špekáčky a cibuli. Špízy potřeme olejem a grilujeme.
  3. Po upečení špízy osolíme a opepříme.
  4. Podáváme s čerstvým chlebem a hořčicí.