Omáčka z manga a chilli Ambiente

Ingredience


Chilli koření mleté 5 g
Kečup 500 g
Koriandr mletý 10 g
Marmeláda mangová 300 g
Paprika mletá sladká 10 g
Pepř cayenský 5 g
Petržel - nať 10 g
Provensálské koření 10 g
Pyré mangové 200 g
Sůl 10 g
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Omytou a osušenou petrželovou nať nasekáme na kousky.
  2. Mangové pyré a mangovou marmeládu dáme do mixéru a dojemna rozmixujeme na konzistenci hořčice. Přidáme sladký kečup Heinz, provensálské koření, sladkou papriku, drcený koriandr, připravenou petrželovou nať, chilli koření, cayenský pepř, osolíme a dále mixujeme, dokud omáčka není hladká.