Omáčka z manga a chilli Ambiente
Ingredience
Chilli koření mleté |
5 g |
Kečup |
500 g |
Koriandr mletý |
10 g |
Marmeláda mangová |
300 g |
Paprika mletá sladká |
10 g |
Pepř cayenský |
5 g |
Petržel - nať |
10 g |
Provensálské koření |
10 g |
Pyré mangové |
200 g |
Sůl |
10 g |
-
Doba přípravy: 15 min
-
Doba vaření: 0 min
-
Počet porcí: 30 porcí
- Omytou a osušenou petrželovou nať nasekáme na kousky.
- Mangové pyré a mangovou marmeládu dáme do mixéru a dojemna rozmixujeme na konzistenci hořčice. Přidáme sladký kečup Heinz, provensálské koření, sladkou papriku, drcený koriandr, připravenou petrželovou nať, chilli koření, cayenský pepř, osolíme a dále mixujeme, dokud omáčka není hladká.