Těstovinový salát s chřestem a krůtím masem

Ingredience


Chřest sterilovaný 1 balení
Krůtí prsa 200 g
Meduňka 1 hrst
Olej rostlinný 1 kávová lžička
Paprika mletá sladká 1 špetka
Pepř černý mletý 1 špetka
Salátový dressing-jogurtový 100 g
Sůl 1 kávová lžička
Tagliatelle 200 g
Voda pitná 1.5 l
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Tagliatelle uvaříme v dostatečném množství osolené vroucí vody dle návodu na obalu. Uvařené těstoviny scedíme, propláchneme studenou vodou a necháme okapat.
  2. Uzená krůtí prsa nakrájíme na nudličky. Chřest vyjmeme z nálevu, necháme okapat. Nálev nevyléváme.
  3. Trošku nálevu z chřestu smícháme se salátovým krémem, dochutíme solí, pepřem a mletou paprikou. Do omáčky vmícháme všechny přísasdy a necháme odležet.
  4. Meduňku opláchneme, osušíme a lístky otrháme. Salát upravíme do misek a podáváme zdobený lístky meduňky.