Zvěřinový guláš trojbarevný

Ingredience


Brambory vařené 600 g
Česnek 4 stroužek
Cibule 300 g
Jelení maso 300 g
Jíška instantní 30 g
Kančí maso 300 g
Kmín drcený 3 g
Paprika červená 200 g
Paprika mletá sladká 20 g
Pepř černý mletý 2 g
Pivo světlé 10% 3,9% obj. 200 ml
Rajčata 100 g
Sádlo škvařené 80 g
Srnčí maso 300 g
Sůl 8 g
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Srnčí, kančí a jelení maso nakrájíme na kostky, oloupanou cibuli nadrobno, česnek prolisujeme, rajčata spaříme, oloupeme, pokrájíme na kostičky, papriky bez jádřinců na slabé proužky.
  2. V hrnci rozpustíme sádlo, přisypeme cibuli, osmažíme do zlatova, přidáme všechno maso, orestujeme, osolíme, opepříme, okmínujeme, podlijeme pivem, dolijeme vodu tak, aby maso bylo celé ponořené, dusíme téměř do měkka. Následně přidáme rajčata, papriky, česnek, posypeme mletou paprikou, provaříme, zahustíme instantní jíškou a dodusíme.
  3. Guláš rozdělíme na talíře, doplníme vařeným bramborem a podáváme.