Hovězí maso na kari s pórkem

Ingredience


Cukr krupice 1 kávová lžička
Hovězí maso zadní 300 g
Hovězí vývar základní 1 dl
Kari koření 2 kávová lžička
Olej olivový 3 polévková lžíce
Omáčka sójová 2 polévková lžíce
Pórek 3 ks
Vegeta 1 kávová lžička
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Maso nakrájíme na nudličky, dáme do misky a zalijeme sójovou omáčkou.
  2. Pórek omyjeme a šikmo nakrájíme na dlouhé nudličky.
  3. V pánvi rozpálíme olej, vložíme do něj maso a za stálého míchání smažíme přibližně 5 minut, dokud se neodpaří voda. Přidáme kari koření, cukr a nudličky pórku. Směs stále mícháme, Když pórek začne vadnout, ale je ještě zelený, dochutíme směs Vegetou a přilijeme vývar. Vše důkladně promícháme, necháme velmi krátce provařit a podáváme.