Hovězí maso na kari s cibulí

Ingredience


Cibule 3 ks
Cukr krupice 1 kávová lžička
Hovězí maso zadní 300 g
Hovězí vývar základní 1 dl
Kari koření 2 kávová lžička
Olej olivový 3 polévková lžíce
Omáčka sójová 2 polévková lžíce
Vegeta 1 kávová lžička
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Maso omyjeme, osušíme, nakrájíme na nudličky, dáme do misky, zalijeme sójovou omáčkou a necháme 10 minut marinovat. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka.
  2. V pánvi rozpálíme olej, vložíme do něj maso a za stálého míchání smažíme přibližně 5 minut, dokud se neodpaří voda. Přidáme kari koření, cukr a nudličky pórku. Směs stále mícháme, Když pórek začne vadnout, ale je ještě zelený, dochutíme směs Vegetou a přilijeme vývar. Vše důkladně promícháme, necháme velmi krátce prohřát a podáváme.