Kebab z pánve

Ingredience


Česnek 5 stroužek
Cibule 1 ks
Kapie 1 ks
Olej olivový 5 polévková lžíce
Pažitka 2 hrst
Pepř černý mletý 1 špetka
Protlak rajčatový 4 polévková lžíce
Sůl 1 špetka
Vepřová kýta 750 g
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Cibuli oloupeme a nakrájíme na jemno. Kapii podélně rozřízneme, zbavíme jádřinců, opláchneme pod studenou vodou a nakrájíme na proužky. Česnek oloupeme a nasekáme na jemno. Pažitku opláchneme studenou vodou a nakrájíme na jemno.
  2. Maso omyjeme, osušíme, nakrájíme na menší kostičky, opepříme a osolíme.
  3. V pánvi rozpálíme olej, zpěníme na něm nakrájenou cibuli, přidáme maso a zprudka ho ze všech stran opečeme dozlatova. Pak zmírníme oheň a za stálého míchání přilijeme rajčatový protlak, přidáme nakrájené kapie a česnek. Když maso změkne, přimícháme nasekanou pažitku,vše důkladně promícháme a podáváme.