Bulharské karbanátky z mletého masa se sýrem

Ingredience


Cibule 1 ks
Hovězí maso mleté 350 g
Hovězí vývar základní 0.5 dl
Olej olivový 1 dl
Pepř černý mletý 1 špetka
Sůl 1 špetka
Sýr Čedar 150 g
Vepřové maso mleté 350 g
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Cibuli oloupeme a nakrájíme najemno. Sýr nakrájíme na malé kostičky. V míse oba druhy masa opepříme, osolíme, důkladně promícháme s trochou vývaru a necháme alespoň 1 hodinu odležet. Poté k masu přidáme nakrájenou cibuli a sýr, vše důkladně promícháme a ze směsi vytvoříme menší karbanátky. V pánvi rozehřejeme olej a v něm karbanátky osmažíme.