Ostré karbanátky se sýrem

Ingredience


Chilli koření mleté 1 špetka
Cibule 1 ks
Feferony 1 ks
Hovězí maso mleté 350 g
Hovězí vývar základní 0.5 dl
Olej olivový 1 dl
Pepř černý mletý 1 špetka
Sůl 1 špetka
Sýr Čedar 150 g
Vepřové maso mleté 350 g
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Cibuli oloupeme a nakrájíme najemno. Feferonku nakrájíme nadrobno. Sýr nakrájíme na malé kostičky. V míse oba druhy masa opepříme, osolíme, přidáme chilli koření, vše důkladně promícháme s trochou vývaru a necháme alespoň 1 hodinu odležet. Potom k masu přidáme nakrájenou cibuli, feferonky a sýr, vše důkladně promícháme a ze směsi vytvoříme menší karbanátky.
  2. V pánvi rozehřejeme olej a v něm karbanátky osmažíme do zlatavé barvy.