Kančí plátky v jogurtu

Ingredience


Brambory pečené 600 g
Česnek 3 stroužek
Jogurt bílý 120 g
Kančí kýta 900 g
Olej slunečnicový 100 g
Pepř černý mletý 3 g
Podravka 20 g
Solamyl 30 g
Strouhanka 100 g
Sůl 10 g
Vejce slepičí 2 ks
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Do misky nalijeme bílý jogurt, přidáme vejce, rozkvedláme, vsypeme prolisovaný česnek, Podravku, Solamyl a důkladně rozmícháme. Odblaněnou srnčí kýtu nakrájíme na plátky, naklepeme a vložíme na hodinu do jogurtové marinády.
  2. V pánvi rozpálíme olej, plátky masa vyjmeme, osolíme, opepříme, obalíme ve strouhance a osmažíme na oleji z obou stran do zlatova. Kančí plátky upravíme na talíře, podáváme s pečeným bramborem.