Zaječí plátky pikantní
Ingredience
Cibule |
20 g |
Hořčice Dijonská |
30 g |
Hranolky |
200 g |
Jalovec |
2 g |
Kečup ostrý |
30 g |
Máslo čerstvé |
30 g |
Okurky nakládané |
20 g |
Pepř černý mletý |
2 g |
Sůl |
5 g |
Tymián sušený |
1 g |
Zaječí kýta |
300 g |
-
Doba přípravy: 15 min
-
Doba vaření: 10 min
-
Počet porcí: 2 porce
- Zaječí maso ze zadní kýty odblaníme, naklepeme, osolíme, opepříme, posypeme drceným jalovcem a tymiánem.
- V pánvi rozehřejeme máslo a plátky masa na něm osmažíme z obou stran dorůžova. V misce smícháme ostřejší kečup s pikantní hořčicí, přimícháme nadrobno nakrájenou cibuli, nastrouhanou kyselou okurku, promícháme. Plátky masa rozdělíme na talíře, doplníme smaženými hranolkami a pikantní kečupovou omáčkou.