Zaječí plátky pikantní

Ingredience


Cibule 20 g
Hořčice Dijonská 30 g
Hranolky 200 g
Jalovec 2 g
Kečup ostrý 30 g
Máslo čerstvé 30 g
Okurky nakládané 20 g
Pepř černý mletý 2 g
Sůl 5 g
Tymián sušený 1 g
Zaječí kýta 300 g
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Zaječí maso ze zadní kýty odblaníme, naklepeme, osolíme, opepříme, posypeme drceným jalovcem a tymiánem.
  2. V pánvi rozehřejeme máslo a plátky masa na něm osmažíme z obou stran dorůžova. V misce smícháme ostřejší kečup s pikantní hořčicí, přimícháme nadrobno nakrájenou cibuli, nastrouhanou kyselou okurku, promícháme. Plátky masa rozdělíme na talíře, doplníme smaženými hranolkami a pikantní kečupovou omáčkou.