Zaječí plátky na houbách

Ingredience


Brambory pečené 600 g
Houby čerstvé 300 g
Kečup 30 g
Olej slunečnicový 40 g
Pepř černý mletý 3 g
Slanina vepřová 30 g
Sůl 10 g
Zaječí maso 900 g
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Plátky zaječího masa naklepeme, osolíme a opepříme. Houby nakrájíme na plátky, slaninu na nudličky.
  2. V pánvi rozpálíme olej, přiložíme plátky masa a osmažíme z obou stran. Smažíme zvolna, aby se maso dobře propeklo. Maso vyjmeme, do tuku nasypeme slaninu, částečně rozškvaříme, přidáme houby a orestujeme. Nakonec přimícháme kečup, krátce podusíme a odstavíme. Plátky masa upravíme na talíře, doplníme pečeným bramborem a přelijeme houbovou směsí.