Srnčí játra s cibulkou

Ingredience


Chléb pšeničný (bílý) 200 g
Cibule 150 g
Hořčice 80 g
Játra srnčí 600 g
Máslo čerstvé 100 g
Mouka pšeničná hladká T 650 60 g
Okurky nakládané 120 g
Pepř černý mletý 2 g
Sůl 6 g
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Srnčí játra odblaníme, očistíme a nakrájíme na plátky, cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno.
  2. V pánvi rozehřejeme máslo, játra opepříme, obalíme v hladké mouce, vložíme do pánve a smažíme po obou stranách, až budou játra měkká. Játra vyndáme, do výpeku v pánvi nasypeme cibuli a orestujeme.
  3. Játra osolíme, upravíme na talíře, posypeme cibulkou, doplníme hořčicí, kyselou okurkou a podáváme s chlebem.